Fotografeer een duim

Via Instagram @edamvolendaminbeeld en #fotografeereenduim delen wij uw foto’s van de gemeente Edam-Volendam. Het zijn niet zomaar foto’s, het zijn foto’s van de mooiste plek binnen de gemeente, of juist een plek die verbeterd moet worden, die met een duim worden gefotografeerd. De mooiste foto’s maken kans op een fotoafdruk op IXXI.

Instragram fotowinactie

Wij hebben vijf duimen van 50 x 50 cm uitgedeeld binnen de gemeente. De bedoeling is dat deze duimen worden gebruikt voor de fotowinactie en worden doorgegeven. De gemeente gebruikt de foto’s als input voor de omgevingsvisie.

Heeft u een duim in handen? Dan kunt u meedoen met de winactie door deze stappen te doorlopen:

  • 1. Maak een foto van de mooiste plek binnen de gemeente, of juist een plek die verbeterd moet worden. Alle foto’s zijn welkom!
  • 2. Zorg dat de duim terug te zien is op de foto (met een duim omhoog, of omlaag).
  • 3. Deel de foto met de gemeente.
  • 4. Met de foto maakt u kans op een fotoafdruk op IXXI.

Wat kunt u winnen?

Elke maand, in september, oktober en november 2019, wordt er een winnaar uitgekozen. De winnaar mag op kosten van de gemeente een Original Collage via IXXI laten afdrukken van 40 x 60 cm of 60 x 40 cm.

Criteria

Alle kleurenfoto’s zijn welkom. Het mag een natuurplaatje zijn, maar ook een foto van een straat, gebouw of zelfs een bedrijventerrein. Als de foto maar in Edam-Volendam is genomen. De foto mag niet zwaar bewerkt zijn: het is belangrijk dat het een waarheidsgetrouw beeld is.

Meedoen kan op twee manieren:

Instagrammers

deel je favoriete foto met #fotografeereenduim, tagg @edamvolendaminbeeld en vermeld waar de foto in Edam-Volendam is gemaakt.

Niet Instagrammers

stuur je foto op naar omgevingsvisie@edam-volendam.nl onder vermelding van Instagram winactie en de locatie waar de foto is genomen. Wij zullen uw foto dan via Instagram delen.

Wij selecteren de foto’s die via @edamvolendaminbeeld worden geplaatst en waar de duim op is gefotografeerd. Alleen die foto’s dingen mee. Over de selectie van de foto’s kan niet met de gemeente worden gecorrespondeerd.

Bekendmaking

De gemeente maakt na afloop van iedere maand bekend wie de winnaar is. De winnaar krijgt een mail of Instagrambericht toegestuurd. Hierbij zit een voucher waarmee een foto op IXXI besteld kan worden.

Delen beeld op Instagram

De gemeente gebruikt de ingezonden foto’s op de beeldstream van @edamvolendaminbeeld en voor de omgevingsvisie. Dit houdt ook in dat de foto door anderen mag worden gebruikt. Dat staat namelijk in de voorwaarden van Instagram . Als u deelneemt aan de fotowedstrijd, stemt u ook met deze voorwaarden in.

Heeft u de duim na 30 november 2019 in handen?

Dan kunt u helaas niet meer meedoen aan de winactie. Laat ons weten dat u de duim heeft via omgevingsvisie@edam-volendam.nl en wij halen de duim bij u op!